Στόχος μας, η ικανοποίηση σας. Ποιοι είμαστε

Εμείς

Το ασφαλιστικό γραφείο Γούναρη δημιουργήθηκε το 1994 με βασικό στόχο να παραμείνει στο πλευρό των πελατών του παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλισης. Λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη, το γραφείο δεσμεύεται να προσφέρει ασφαλιστικά πακέτα που ταιριάζουν απόλυτα στον καθένα.

Διατηρούμε συνεργασίες με περισσότερες από 25 εταιρείες με διαθέσιμα ασφαλιστικά προγράμματα σε όλους στους τομείς της ιδιωτικής ασφάλισης όπως της υγείας, κατοικίας και αυτοκινήτου.

Τα τελευταία χρόνια το γραφείο διατηρεί στενή συνεργασία με την εταιρεία Sfakianakis Insurance Brokers, μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σφακιανάκης.

Οι αξίες μας

Ποιότητα
Τόσο τα ασφαλιστικά προγράμματα όσο και η εξυπηρέτηση που προσφέρει το γραφείο διακρίνονται από υψηλή ποιότητα στο χώρο της ασφάλισης.

Άνθρωπος
Ενδιαφερόμαστε για τον άνθρωπο και κατανοούμε απόλυτα τις δικές του ανάγκες.

Εμπιστοσύνη
Στοχεύουμε σε αληθινές σχέσεις εμπιστοσύνης με εσάς, γινόμαστε ο δικός σας άνθρωπος.

Όμως οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν εκεί.

Φροντίζουμε να εκπαιδευόμαστε συνεχώς για να γνωρίζουμε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της ασφάλισης ώστε να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό.

Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι κοντά σας ολόκληρο το 24ωρο, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε ανάγκη σας.

Παράλληλα παραμένουμε συνέχεια ανοιχτοί στο να ακούμε τις δικές σας προτάσεις είτε αυτές αφορούν ζητήματα παροχών και τιμής είτε οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί και να τις υλοποιήσουμε στο έπακρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και καλύψτε απόλυτα τις ασφαλιστικές σας ανάγκες!